Mi ez?

  • Érdekel a programozás és felnőttként szeretnél valami hasznosat tanulni? Tudtad, hogy Magyarországon kb. 22 ezer informatikus, Európában kb. 600-700 ezer szoftverfejlesztő hiányzik? Tanulj C/C++,  C# vagy Python nyelven programozni!
  • A munkádhoz szükséges a programozni tudás, vagy legalábbis jól jönne?
  • OKJ-s tanfolyamra jársz és kell egy kis extra segítség?
  • Egyetemista vagy (Neumann Egyetem, Szegedi Egyetem, Miskolci Egyetem, Óbudai Egyetem, BME, stb.) és elakadtál a C/C++ (pl. Programozás alapjai), az alacsony szintű fájlkezelés, a C# (pl. Szoftvertervezés és Fejlesztés I, II) vagy a .NET egy pontján?
  • Esetleg emelt szinten érettségiznél informatikából és kell valaki, aki elsősorban a programozás részben segít?

Itt megteheted! Tanulhatsz nálam skype vagy messenger segítségével otthonról, kényelmesen. Nem kell egyedül szenvedned a programozással!

A programírásban nem a szintaktikai dolgok megjegyzése a nehéz, vagyis, hogy hogyan néz ki egy for ciklus vagy hogyan kell definiálni egy tömböt (ezeket a súgóban bármikor megnézheted), hanem az, hogy ezekből az alapelemekből miként kell felépíteni egy olyan programot, ami megoldja a kitűzött feladatot, problémát. Ezért nehéz oktató nélkül, egyedül tanulni programozni…

Vannak nagyon jó programozók, akik képtelenek ezt a tudást, gondolkodásmódot másnak átadni. Én abban vagyok jó, hogy érthetően elmagyarázom neked, mi miért történik a programban, nem csak azt mondom, hogy kattints ide, vagy írd be ezt és akkor jó lesz, működni fog, kijön az eredmény. Szerintem a legfontosabb kérdés a „Miért?”. Miért működik? Miért ezt csinálja és nem azt? Miért pont ezt a nyelvi elemet használjuk?

Írd meg, hogy miben kérsz segítséget:

Vagy hívj fel: 30/287-46-18

Az óradíjam 2021. szeptembertől 7,5 ezer Ft egy 45 perces óráért.
Természetesen kérhetsz 60 perces vagy 1,5 órás órát is, ez csak tőled függ.
A 60 perces óra ára 10 ezer Ft, a 1,5 órás 15 ezer.