Ki vagyok?

Kecskeméti Főiskola

Szabolcsi Juditnak hívnak, végzettségemet tekintve programtervező matematikus vagyok. A Szegedi Egyetemen szereztem a diplomámat. 1999 óta Kecskeméten élek. 1999 és 2013 között a Kecskeméti Főiskola (jelenleg Neumann János Egyetem) GAMF Karának Informatika Tanszékén tanítottam C/C++ programozást, majd később C#-ot és .NET-re épülő technológiákat (WinForms, WPF, WCF, web service, stb.), valamint szoftvertechnológiát (UML, tesztelés, stb.). Ezalatt több száz embert tanítottam programozni. Kaptam egyszer “az év tanára” kitüntetést, csokit, köszönő szavakat – úgy érzem, hogy aki akart tanulni, annak tudtam segíteni.

2013 őszén önállósítottam magamat és moimg_0005st vállalkozóként azzal foglalkozom, ami érdekel: az oktatás különféle formáival. Ebbe belefér a programozás oktatás éppúgy, mint a spanyol nyelv (óraadás). Néha elvállalok céges tanfolyamokat is pl. a Masterfield Training szervezésében tartottam egy pesti cégnél 3 napos UML tanfolyamot. Volt már egyfős céges tanfolyamom is, a kecskeméti Axon rendelte meg egy alkalmazottjának.

Jelenleg a Pythonnal foglalkozom, mivel egyre népszerűbb a fiatalság körében 🙂 De itt mégis a nagy klasszikus C++ könyvvel vagyok:

Kép rólam 2022-ben