Mi ez?

  • Érdekel a programozás és felnőttként szeretnél valami hasznosat tanulni? Igen, tudom, hogy most a juniorok iránt nagyon visszaesett a kereslet, de ez nem lesz mindig így. A gazdaság ciklikus, egyszer fent, egyszer lent. Mire használható tudásod lesz, addigra újra kellenek új munkavállalók. Úgyhogy tanulj C/C++-t, C#-ot, Pythont!
  • A munkádhoz szükséges a programozni tudás, vagy legalábbis jól jönne?
  • Valamilyen tanfolyamra jársz és kell egy kis extra segítség?
  • Egyetemista vagy (Óbudai Egyetem, Neumann Egyetem, Szegedi Egyetem, Széchenyi Egyetem, Pázmány, Miskolci Egyetem, BME, Dunaújvárosi Egyetem, stb.) és elakadtál a C/C++ (pl. Programozás alapjai), az alacsony szintű fájlkezelés, a C# (pl. Szoftvertervezés és Fejlesztés I, II) vagy a .NET egy pontján?
  • Esetleg középiskolás vagy, aki programozást tanul?
  • Emelt szinten érettségiznél informatikából és kell valaki, aki elsősorban a programozás részben segít?

Itt megteheted! Tanulhatsz nálam skype vagy messenger segítségével otthonról, kényelmesen. Nem kell egyedül szenvedned a programozással!

A programírásban nem a szintaktikai dolgok megjegyzése a nehéz, vagyis, hogy hogyan néz ki egy for ciklus vagy hogyan kell definiálni egy tömböt (ezeket a súgóban bármikor megnézheted), hanem az, hogy ezekből az alapelemekből miként kell felépíteni egy olyan programot, ami megoldja a kitűzött feladatot, problémát. Ezért nehéz oktató nélkül, egyedül tanulni programozni…

Ráadásul sokan nem veszik figyelembe, hogy a programozás gyakorlati dolog, úgy, mint az úszás. Fel kell építeni a készséget, lépésről lépésre. Ehhez egyre nehezedő problémákat kell megoldani. Kell valaki, aki megfelelő sorrendben és mennyiségben adagolja ezeket.

Vannak nagyon jó programozók, akik képtelenek ezt a tudást, gondolkodásmódot másnak átadni. Én abban vagyok jó, hogy érthetően elmagyarázom neked, mi miért történik a programban, nem csak azt mondom, hogy kattints ide, vagy írd be ezt és akkor jó lesz, működni fog, kijön az eredmény. Szerintem a legfontosabb kérdés a „Miért?”. Miért működik? Miért ezt csinálja és nem azt? Miért pont ezt a nyelvi elemet használjuk?

Írd meg, hogy miben kérsz segítséget:

Vagy hívj fel: 30/287-46-18