Tanítványaim sikerei

Szép napot Tanár nő! Köszönöm a segítséget, átmentem 4-essel a vizsgán. Nem volt szerencsém a beugróval, mert egyik begyakorolt feladatunk sem volt benne (a mellettem ülőnek benne volt az összes), de így is 70%os-ra sikerült. Sokat segített az órák alatt az algoritmusok megértéséhez használt logikája, szóval nem okozott nehézséget a feladatok megoldása. A szóbelim pedig 5ös lett. Még egyszer köszönök mindent!!

Kis Bence
(Óbudai Egyetem)

Megírtuk az utolsó zh-kat. Meglett a négyesem programozás gyakorlatból! Nem lett volna elérhetetlen az ötös sem, mert nagyjából 5 pontra voltam tőle. A vizsgára elkezdtem tanulni, egyelőre nincs kérdésem, de ha lenne, akkor azokat összeírom. Ha úgy adódna, hogy nem lesz több közös óránk ebben a félévben, akkor nagyon szépen köszönöm a segítségét. Úgy gondolom, így azért erősebb alapokra tehettem szert, amiért Önnek is rendkívül hálás vagyok.

Engi Gábor
(Szegedi Egyetem, C programozás)

Szép napot Tanárnő! Köszönöm a segítségét, sikerült a kurzust ma teljesíteni.

Bálint Zalán
(Szegedi Egyetem, C programozás)

Azért “járok” Önhöz különórákra programozásból, mert azt érzem az óráin, hogy mindamellett, hogy tanulunk egy programnyelvet, nem csak az adott nyelvet tanítja, hanem azt is, hogy hogyan kell egy programozónak gondolkodni, hogyan kell egy problémát megközelíteni, és a legegyszerűbb gép által érhető utasításokra bontani a feladat megoldásához szükséges algoritmust / lépés sorozatot. Más szavakkal nem kalapácsot akar adni a kezembe, hanem megpróbálja megtanítani, hogy hogyan lehet kalapácsot készíteni különböző módokon, legyen az C#, C++ vagy bármi más. Ez persze azt jelenti, hogy sokszor amikor nem célzottan egy ZH-ra készülünk, hanem próbálunk tovább haladni, akkor olyan feladatokat kap az ember, amik elsőre haszontalanak tűnnek, mert már rég létezik az összes nyelvben egy beépített függvény ami “beveri a szöget”, de Ön inkább a furmányos feladaton keresztül és egy kis wikipédiás matekos utánajáráson keresztül megmutatja azt, hogy mi van a “kalapács belsejében”. És én ezt a fajta oktatást sokkal hasznosabbnak tartom. Hosszú távon sokkal kifizetődőbb, mert tényleges tudáshoz jut az ember, és nem csak egy eszközkészlethez.

Kékesi Krisztián
(Az Óbudai Egyetem hallgatója)

Jó napot kívánok Tanárnő! Teljesen kiment a fejemből, hogy írjak, valószínűleg az öröm miatt is. Négyest kaptam. Az izgulás miatt a bemelegítő könnyű kérdésre nem emlékszem, hogy mi volt, de a második, nagyobb részében a feleletnek a rekurzióról, az összefésülő rendezésről illetve az unió tételről kellett beszélnem. További szép hétvégét!

(Az Óbudai Egyetem hallgatója, C#)

C# tanfolyamra jelentkeztem Judithoz. A tanfolyam alatt azt tapasztaltam, hogy minden óra jól megtervezett, előkészített, és személyre szabott volt. Bármilyen felmerülő kérdéssel bátran fordulhattam Judithoz, és készségesen segített a problémák megoldásában. Az oktatás ideje alatt, rugalmasan meg tudtuk oldani az esetleges időpont áthelyezéseket, ami a mai világban, egy nagyon nagy kincs. 🙂 Bátran merem mindenki számára ajánlani! 🙂

Köszönöm szépen tanárnő! 🙂

(a munkáltatója, az Axon Kft fizette a tanfolyamot)
Egy évvel ezelőtt kezdtem el a C#-ot tanulni a nulláról indulva. Azóta egy magabiztos alaptudást szereztem. A tanárnő felkészült, könnyen és érthetően magyaráz. Lépésről lépésre építi fel a tudásomat. Profi tanárnő, rugalmas, segítőkész, türelmes. Az óráit bátran tudom ajánlani minden programozással küszködő vagy éppen tanulni vágyó embernek!
Szabolcs

Kedves Judit! Szeretném megköszönni, hogy foglalkozott velem, sikeresen meglett a tárgy. Üdv, Viktor

Jamrózy Viktor
(Az Óbudai Egyetem hallgatója, C#)

Szabolcsi Judit tanárnő nagy tudású, pontos, precíz és kedves, nagyon sok segítséget kaptam tőle és sikeresen felkészíttet a Szoftverfejlesztő OKJ-s vizsgára, amit sikerült megszereznem.

A programozás területén otthonosan mozog, és aki hozzáfordul garantáltan a legjobbat kapja.

Nagy Dávid

Judit nem az egyik, hanem a legjobb tanár, akivel valaha találkoztam. Egyszerűen és nagyszerűen oktat, eszméletlen jól magyaráz. Nagyon sok magántanárhoz jártam már, de Judit messze túlszárnyalja Őket; bárcsak angolból találtam volna hozzá hasonlót! Erősen ajánlom mindenkinek, aki logikus magyarázatokat és jól felépített tanmenetet szeretne. Minden ”fillért” megér! 🙂

Barna Mónika

A 12 éves fiam számára kerestem programozó konzulenst és az interneten böngészve találtam rá Judit oldalára. Egyből szimpatikus volt és bár Ádám fiatalabb volt, mint a Judit által megjelölt célcsoport, néhány levélváltás után úgy döntöttünk, belevágunk. Ennek már fél éve, és az első benyomásunk nem változott, Judit remek érzékkel dolgozik Ádámmal. Abszolút az ő egyéni érdeklődése, tempója az alap és látom a fiamon, hogy sokkal magabiztosabban tudja használni a sok forrásból összeolvasott tudását, ez a sok információ Judit révén rendszerbe áll össze és alkalmazhatóvá válik számára. Nagyon örülünk, hogy megtaláltuk Juditot és hogy a távolság sem jelent akadályt, Budapest és Kecskemét között skype-on keresztül zajlanak az óráik.

Marcsa Barbara

Sikerült a 2. zh, hármas lett. Sikerült a javító zh is, így megvan az aláírás. Köszönöm a segítséget!

Kocsa Krisztián, Óbudai Egyetem, Neumann Kar
(C# programozásról van szó, amiből először sikertelen zh-t írt és akkor keresett meg engem)

A Kecskeméti Főiskolán jött szembe Judit elérhetősége, épp programozás tanárt kerestem, C++ nyelv tanulása fontos a munkámban.

Judit szépen apránként az én ütememben veszi az anyagot, van késztetés fejlődni, mert egyre nehezít, de élvezettel csinálom és örülök, hogy működik a leírt program. Ha valaminél megakadok, türelmesen elmagyarázza, és az előzőleg vett dolgokat az oktatás folyamán újra és újra gyakoroljuk.

Tanulóként tanári mintapéldaként tudnám legjobban jellemezni, így kellene minden tanárnak tanítani!

Fekete Róbert, a Harden Bt. tulajdonosa

Judit kedves, segítőkész és kitartóan keresi a megoldást a problémákra, örülök hogy rátaláltam az oldalára.

Szalma Zsuzsanna, egyetemista

A Kecskeméti hirdetési oldalakat kutatva bukkantam rá Juditra.
Az első pillanattól kezdve nagyon megnyerőnek találtam őt.

Amikor elkezdtem hozzá járni akkoriban kezdtem egy OKJ-s Szoftverfejlesztő tanfolyamot Budapesten.
Juditnak hála dinamikusabban tudtam részt venni az órákon, és ha a tanárom nem tudta nekem érthetően elmagyarázni, akkor azt Judit tette meg helyette.

Az óráin mindent részletesen, közérthetően elmagyarázott, és ösztönző házi feladatokban sem szenvedtem hiányt.

Sajnos tőlem kívülálló okokból egy ideig nem tudtam hozzá járni, de most újra felkerestem, és mindenkinek őszintén ajánlom, nagyon képzett, követhető Tanár!

Bukovszki Dávid